HTML

GONDOLAT

"Csányi Vilmos: Embernek lenni rendkívül strapás, mert az ember egy konstruktív, gondolkodó lény, de hát ez az élet egyetlen értelme, hogy igyekszünk embermivoltunknak megfelelni."

LEGÚJABB TÉMÁK

  • Cutofftheirheads: Verebek Megmentője, vagy Szentanyja lettél.. a repülő jószágoknak is! :) (2014.08.03. 05:48) megtollasodtam!
  • Cutofftheirheads: csak ne hasadjon meg a hajnal :) (2014.08.02. 16:41) hajnalok
  • Cutofftheirheads: Ez nagyon szép. A képpel együtt még szebb :) (2014.08.02. 16:39)
  • at_menet: ó, ezt igazán köszönöm! megosztom azzal, akit ez érint. én csak csodálom. :-) (2013.11.07. 01:52) Hang Drum
  • at_menet: :-) néha egy ilyen apróság is annyi jóérzést tud belopni az ember életébe! Ufo 54! örülök, hogy Ne... (2012.02.17. 19:48) 5 Ft / nap =.......

SZÖVEGLÁDA


KALITKA

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

2007.09.25. 23:57 lábasjószág

Élő húsvásár 70A - 90D-ig. Minimumnívó nélkül !

Hát kevés dolgot tudok elképzelni, ami az abszolút igénytelenséggel lehet egyenlő, mint az egyik muszálycsatorna - mert az is kell a népnek!- egyik késő éjjeli adása.

A műsor abszurditása kötött a székhez: néztem, néztem, és nem hittem a szememnek!

Kihalt gyárépületben, hányeveti díszletek közt csetlő-botló nőket mustráló celebek.

Van ám tétje is a dolognak. Nem is csekély: egy négyütemű, meg persze az önmegmérettetés.  

Ez aztán épp elég is ahhoz, hogy a mindenféle céltalan meztelenséget a már-már pornó határait súrolva, összekeverjék a valóban igényes aktválogatással.

Mert az emberi test fotografálása régóta foglalkoztatja az embereket. Az akt nem összetévesztendő a pornográfiával és nem feltétlenül célja a szexualitás bemutatása. A fények és árnyékok, izgalmas formákra és részletekre irányíthatják a figyelmet, ízlésesen mutatva meg mindazt, amit egyébként a ruha alá rejtünk. Az érzékiséggel átszőtt, érzékenységgel, finom erotikus esztétikai érzékkel készült felvételekről sosem a pornó fog előtérbe kerülni!

De erről itt szó sem volt.

Hiányzott a modellekből a kisugárzás, a finom visszafogottság. A nőiesség!

Viszont folyamatosan akadémiai szinten fikázták egymás testé, jellemét/telenségét.

Amikor aztán a zsűriből néhányan már elkezdték fogdosni is - szó szerint! - az egyik versenyző kebleit, már biztos voltam, ez nem az, aminek szeretnék, hogy az legyen.

A köztes obszcén beszólásokkal tarkítva - jesszusom, ekkora még nem is volt a markomban! és effélék - inkább hasonlított egy szexfilm forgatásához.

Merő szolidaritásból nem véleményezem a hölgyeket. Jó, ha egy-kettőből hozható ki valóban szép, netán igényes fotó.

Ám tény: több volt az unott, kifejezéstelen arc, az igénytelenül lenőtt hajzuhatag, a strihák kendőzetlen vonaglása, a hájak lágy hullámzása, mint a kellemes összképet adó megjelenés.

A fordulók közti pillanatképek, miniinterjúk meg már arról is biztosítottak, itt csak a test a lényeg, a többi nem számít!

Persze volt olyan is, aki bár aktmodellnek jelentkezett, de a "zsűri" elé botladozva, megkérdezte "muszáj-e levetni a melltartót?", ami végül is maradt, biztosítva ezzel a tuti kiesést.

A vesztesek meg sírtak, szitkozódtak, taktikáztak?

ahogyan azt a veszteseknek "illik", de volt aki ettől többre tartva magát, máris ujabb versenyre összpontosított.

Jó-jó, de akkor mit keresett ott?

Ám az igazi kérdés: nekem miért kellett végignéznem?

Talán azért, hogy elhiggyem: igen, ilyen is van.

A Föld bizony már csak így kerek.

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://anyamlanya.blog.hu/api/trackback/id/tr10177119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.09.26. 11:52:48

"Ez aztán épp elég is ahhoz, hogy a mindenféle céltalan meztelenséget a már-már pornó határait súrolva, összekeverjék a valóban igényes aktválogatással"
És itt a probléma...Semmi köze nincs az akthoz,csak a szex a szex és a szex,mert a hülye faszok azt hiszik,hogy már enélkül nem lehet műsort csinálni,vagy eladni valamit...hát nagyon tévednek...én pl elvből nem nézek ilyen műsorokat (mint pl ez az aktos szarság). A Majka féle vadcsajokba is csak azért szoktam belenézni,mert néha jó dolgokat szól be Majka. :)
És még egy fontos dolog...a többség,a férfiak többsége megnézni az ilyen műsorokat...és ezután és a többi szexista műsor után a csajok még csodálkoznak,hogy miért nézi mindenki kurvának őket...HÁT PONTOSAN EZEK A MŰSOROK MIATT!

anyámlánya 2007.09.26. 16:08:32

Hali Polgárkollega!

na, látod, valahogy így gondolom én is.
azzal nincs is bajom, amikor önrendelkezési jogából adódóan valaki lealázza magát a nagy plénum előtt.

a gond akkor, és avval kezdődik, amikor arra éretlen társadalmi személyek ebből általánosításra jutnak, mint következtetés.

bár hozzátenném; csak általában azt lehet általánosítani, akiről le is jönnek az adott általános dolgok
süti beállítások módosítása